Customer Service

 
Transport  & Livrare
Livrare produselor se face la adresa de livrare (din usa in usa). Coletul ajunge la destinatie in 24 ore oriunde in Romania Timpul de livrare se refera la perioada de transport, perioada de procesare a comenzilor este de 2 zile (deobicei o singura zi) cu Cargus sau prin GLS în 24-48 ore  de la confirmarea trimiteri comenzi. Transport Gratuit pentru comezile de min. 500 lei  

              LIVRARE NATIONALA

CompanieTimp estimatAcoperireValoareUrmarire AWB1
GLS24-48 orenatională  15 leiDA
Cargus24-48 orenatională  15 leiDA

 


Program special de Sarbatori:

Stimati clienti, in perioada urmatoare magazinul nostru va functiona conform programului:

  • 24 decembrie, program normal: 09:00- 17:00
  • 25, 26 decembrie - zile libere 
  • 27 decembrie, program normal: 09:00-17:00
  • 28 decembrie: 10:00-14:00 
  • 30 decembrie, program normal: 09:00-17:00
  • 31 decembrie, program scurt: 09:00-14:00

Va multumim ca ati ales Erry.ro  si va uram Sarbatori Fericite si un An Nou Fericit!

Comenzile primite la sfarsitul saptamanii vor fi procesate incepand de luni in ordinea primirii lor..       

 

Confidențialitate & Securitate
 ERRY.RO ia foarte in serios securitatea și confidențialitatea datelor primite de la clienți,  de acceea erry.ro  respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.  EARRY.RO se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. ERRY.RO  nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terte persoane fizice sau juridice.
Returnări & Garanție
 
Returnări

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare,fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului- produselor.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate  accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

            Returnările autorizate for fi expediate pe adresa: Str. Campul Albinelor Nr. FN  , Arad  

Cum comand?

După lansarea comenzii de către dv, unul dintre operatorii noștrii vă vor contacta pentru a confirma comanda facută, și a stabili împreună cu dumneavoastră utimele detalii privind plata și transportul produselor.

Plată, Prețuri & Promoții

Toate prețurile sunt exprimate în lei și conțin TVA, preţurile nu conţin taxele de transport şi curierat.  Următoarele obțiuni de plată sunt accceptate: Ramburs sau Ordin de plată/Transfer bancar:

 

Datele necesare operatiunii sunt:

Beneficiar : SEMPRA LTD

Cont COD IBAN: RO45 RZBR 0000 0600 1635 0582

Banca:Millenium  Raiffeisen Bank România 

în curând plata cu Cardul și PayPal  

Cum anulez o comandă?
Dacă lansați o comandă  și vă dați seama că ați greșit ceva sau nu mai doriții să comandați o puteții face: folsind formularul de contact sau numerele de telefon.

 

 1 : Codul de urmărire al coletului îl veți primi pe mail în momentul trimiteri coletului.